TEČAJ FOTOGRAFIJE

Fotografiranje nam je danas postalo važno kao i pisanje

Upiši tečaj fotografije da ti sve fotke uvijek budu kvalitetne, a ne samo neke ponekad slučajno!

Tečaj fotografije počinje 5. siječnja 2023.

20 godina pro foto iskustva

Tečaj fotografije by Silvije Volarić-

sa ciljem da prenesem profesionalno fotografsko znanje i iskustvo na zanimljiv, brz i efikasan način svima kojima fotografija u životu nešto znači, osmislio sam vlastiti koncept tečaja. Težište je na fotografiranju, a teorija je svedena na neophodan minimum. Pristup polaznicima je individualan, svatko se može fokusirati na fotografske motive koje voli.

TEČAJ FOTOGRAFIJE Gradivo je podijeljeno u četiri cjeline (modula) i dođeš na dio koji te zanima. Ovaj četvrtak 07.07.2022. -u 18 sati je 1. MODUL -u 20 sati 4. MODUL. Upad je 250 kn. Bitno je samo najkasnije do 16 sati prijavit dolazak na silvije.v@gmail.com. Ako želiš prisustvovati svih pet modula u nizu cijena je 880 kn. Ako želiš primati obavjesti o tečaju, kad su novi dolasci i koje teme obrađujemo, pošalji email na silvije.v@gmail.com. 1. MODUL - bavimo se osnovama fotografije, aparatima, tehnikom, tehnologijom i kako sve to funkcionira tamo i kako možeš iskoristiti najbolje fotić koji imaš (i mobitel je fotić). Dobiješ odgovor koji fotić je za tebe najbolji. Odmah fotkamo na primjerima u živo. Možeš postavljati pitanja koja te muče u vezi fotkanja. Saznati ćeš neke super kul trikove. 2. MODUL - bavimo se gledanjem kroz objektiv, nekim nepisanim pravilima koja treba znati, fotografskom (slikarskom) kompozicijom, idejama kako sliku učiniti zanimljivijom, što izbjegavati, kako doći do ideje za dobru fotku, zašto prizor u živo djeluje bolje od fotke i kako to dočarati fotkom i naravno još kratica i trikova uz fotkanje u živo na primjerima. 3. MODUL - bavimo se vrstama svjetala, kako ih koristiti i kada i radimo obradu fotografije u žargonu bi rekli "fotošopiramo". Snimljenu fotografiju želimo dodatno poboljšati. 4. MODUL - fotografiramo portrete. Učimo kako opustiti osobu koju fotkamo i izvući prirodnost. kako namjestiti svjetlo da koža ispadne lijepo. Kako promatrati oblike lica i tijela. Kako odabrati kut i poziciju. Svi volimo dobro ispasti na fotki. Postoje pravila, ideje i trikovi kako se to može napraviti. 5. MODUL - FOTO PRIČA. Odlazimo na teren, odabiremo temu i zadatke i uz vođenu pomoć krećući se dogovorenom rutom radimo najatraktivnije fotografije i slažemo ih u cjelinu, pričamo priču fotkama. FOTO KLUB Prisustvovanjem tečaju, već samo jednim dolaskom, postaješ članom/icom Fotokluba OX i dodatno učiš uz besplatne online savjete, a također učiš od drugih članova i imaš mogućnost besplatno prisustvovanja foto izletima. Dodatne informacije o tečaju možeš dobiti na web stranci tecajfotografije.com

TEČAJ FOTOGRAFIJE

210€

za sve

5 modula, pet dolazaka svakih dva tjedna sa vježbama između dolazaka.

JEDNODNEVNI
TEČAJ
FOTOGRAFIJE

170€

za one bez vremena

Kompletan tečaj fotografije u jednom danu. Zahtjevno, ali može se kvalitetno naučiti.

INDIVIDUALAN
TEČAJ FOTOGRAFIJE

već od 780€

za poduzetnike

Dolazim kod vas u terminima po dogovoru. Sadržaj tečaja definiram po vašoj mjeri.

ISKUSTVA

Polaznici o tečaju

Vladimir Kamenski
Vladimir Kamenski
super uvod u svijet fotki! 🙂
Ivan Prešiček
Ivan Prešiček
Dobro koncipirano, pristupačno objašnjavanje teorije i zadavanje suvislih zadataka uz potreban trud polaznika donosi rezultate. Svakako preporuka za pohađanje tečaja bay S.V.
Zdravka Prešiček
Zdravka Prešiček
Silvije na zanimljiv način prenosi svoje stručno znanje. Atmosfera na tečaju vesela i srdačna. Silvije nas uspješno potiče da primjenimo naučeno i otkrivamo čari fotografiranja. Za svaku pohvalu i preporuku.
marijan bakula
marijan bakula
Koristan tečaj, preporuka
Ljerka Alajbeg
Ljerka Alajbeg
Silvije sjajno prenosi znanje osobama koje se nisu prethodno bavile fotografiranjem. Vrlo je pristupacan i inspirativan. Jako mi je drago da sam upisala ovaj tecaj.
Sanja Božičković
Sanja Božičković
Novo iskustvo, novi pogled na sliku. Susret sa novim znanjima. Kao totalni laik sad sam osoba koja kad vidi fotku zna prepoznati fokus, ali i jasno odrediti kompoziciju s kojom želim prenijeti sliku u slici. Zanimljivo, sadrzajno, inspirativno, jasno i susretljivo u kominikaciji ...ponovno bih odabrala tecaj kod Silvija i preporučila drugima. Hvala♥️
Branka Štajduhar
Branka Štajduhar
Odlično koncipiran tečaj 👍😀!

TEČAJ NAKON TEČAJA

FOTOKLUB OX

Prisustvom tečaju fotografije postaješ besplatno prvih godinu dana član/ica fotokluba. 
Ciljevi Fotokluba OX su proširenje znanja, fotografski izleti, šetnje, fotomeditacije, druženja i izložbe. 

20221009_144311-IMG_1784
20220829_105756-IMG_1101-1
20220515_053445-IMG_8971

Bitna pitanja

Za svaku osobu stariju od 16 godina koja želi naučiti “ozbiljno” fotografirat. Predznanje je nebitno, a ako već postoji iskoristiti ćemo ga jer je grupa mala i mogu se svakoj osobi  posvetiti individualno ovisno o (pred)znanju s kojim je došla.

Otprilike mjesec i pol. Četiri dolaska, četiri četvrtka svaki drugi tjedan i peti dolazak subota, terensko fotografiranje dva dana nakon četvrtog dolaska.

Najviše osam, najmanje dvoje.

Dovoljan je mobitel. Instaliramo na mobitel aplikaciju koja omogućava sve manualne postavke kao i na velikom fotoaparatu. Ukoliko već posjeduješ “ozbiljan” fotoaparat uzmeš i njega, biti će ti sve objašnjeno.

Modul koji propustiš možeš nadoknaditi tako da dođeš na sljedeći ciklus tečaja na taj modul uz doplatu od 15€ ili ga možeš nadoknaditi online tako de se spojimo preko Zoom aplikacije u dogovoreno vrijeme uz doplatu od 40€.

Tečaj se odvija u prostoru Udruge Vestigium na Vrbanima. Adresa je Rudeška cesta 142, Zagreb. Navigaciju možeš dobiti klikom OVDJE.

Za sad još ne, ali radim na tome  i u planu je da bude.

Ne! Dobiješ znanje koje vrijedi  puno više.

Fotografski Blog

Ways to Prevent Sports Injuries

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris felis tellus, condimentum nec placerat semper, hendrerit vel lorem. Integer quis pretium tellus. Maecenas ultrices dignissim justo id. Lorem ipsum dolor sit amet.

Pogledaj više »

Olydunks Winter Season Awards

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris felis tellus, condimentum nec placerat semper, hendrerit vel lorem. Integer quis pretium tellus. Maecenas ultrices dignissim justo id. Lorem ipsum dolor sit amet.

Pogledaj više »

how to improve your willpower

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris felis tellus, condimentum nec placerat semper, hendrerit vel lorem. Integer quis pretium tellus. Maecenas ultrices dignissim justo id. Lorem ipsum dolor sit amet.

Pogledaj više »

Prijavi se na tečaj fotografije

Follow, Share