fbpx

Tečaj fotografije utorkom 20-22 h.

Iskoristi zimske večeri za stjecanje vještine fotografiranja i izbjegni beskonačno klikanje u nadi da će ti se dogoditi dobra fotka - dođi na tečaj fotografije koji uz edukaciju, druženje, nove vještine i drukčiji način gledanja na svijet nudi i osjećaj fotografiranja u ugodnom fotografskom studiju.

385077874_23861395480940437_7411385366700195795_n
348915252_781399310024543_9083014457292607402_n
405004292_17998568357465457_2781255922873177363_n

Zašto da dođeš na tečaj fotografije utorkom na večer?!

U školi su nas učili pisati i čitati slova, ali nas nisu učili fotografirati i čitati fotografije, a to nam je u ovom dobu Interneta i društvenih mreža postalo jednako važno, ako ne i važnije jer nekad možda više komuniciramo fotografijim nego tekstom. I volimo fotografirat i svi imamo stalno fotoaparat u džepu (mobitel).

Tečaj je za sve punoljetne osobe, a ukoliko je osoba maloljetna, roditelj koji dođe s njom na tečaj također sudjeluje na tečaju i ima popust od 80%.

Osnovni podaci o tečaju fotografije srijedom?!

Lokacija

Zagreb. Kvatrić.

Termin

20-22 h svaki drugi utorak

Trajanje

6 dolazaka (modula)

Grupa

4-8 osoba

Nemogućnost dolaska

Mogućnost nadoknade kroz tjedan u večernjem terminu ili prebacivanje na tečaj "Dođi kad možeš" uz nadoplatu od 40€.

Cijena

260€ Načini plaćanja: gotovina, internet bankarstvo, kreditna kartica.

Silvije Volarić - tečaj fotografije

Želim vam prenijeti svoje profesionalno fotografsko iskustvo i živo znanje, ubrzati vam proces samostalnog učenja fotografiranja za otprilike 40-50 puta i dati vam u živo ono što ne možete dobiti iz knjiga i online videa na Internetu.

Želim vas naučiti fotografirati i razmišljati fotografski na brz i efikasan način, a sudeći po recenzijama dosadašnjih polaznika, čini se da sam na dobrom putu. 🙂

Silvije Volarić

Fotograf i snimatelj s više od 20 godina profesionalnog iskustva

Odličan
Na temelju 64 recenzije
Saša Joka
Saša Joka
07/02/2024
Silvije jasno, lako i sistematski organizirano dijeli svoje široko znanje o fotografiji sa svojim polaznicima. Mi smo se odlučili za privatne satove zbog specifične vrste fotografije kojom se bavimo i u samo nekoliko termina uspjeli smo savladati tehnike i znanja zbog kojih smo se javili Silviju. Izuzetno ugodan i opušten predavač s kojim je vrlo lako komunicirati i koji s lakoćom objašnjava sve tehničke detalje, Silvije Volarić je odličan izbor za predavača kojem se možete obratiti s povjerenjem bez obzira bavili se fotografijom profesionalno, amaterski ili iz čiste ljubavi i strasti.
Ivana Varešak
Ivana Varešak
26/11/2023
Odličan tečaj i odličan voditelj! Silvije na tako jednostavan način prenosi svoje znanje i ljubav prema fotografiji da je nemoguće da ne osjetite, isprobate i naučite! Hvala Silvije :)
Sandra Vukic
Sandra Vukic
21/11/2023
Zanimljiv tečaj, različite teme i uvid u novi svijet fotografije. Silvije ulaže i dodatni trud organizirajući foto šetnje i izlete kako bi stečena znanja ponovili i unaprijedili u praksi.
kristina ciglar
kristina ciglar
12/11/2023
Tečaj je odličan. Nenametljivo i kad tebi to odgovara te uvlači u svijet fotografije i nameće perspektivu, općenito, koja mi nije bila ni na kraj pameti. Tečaj pršti "wow" spoznajama iz minute u minutu. Silvije ležerno prenosi svoje ogromno iskustvo i znanje i odjednom su stvari jasnije. Izrazito maštovito koncipiran tečaj. Preporučujem ga svima!
Niksa Karmelic
Niksa Karmelic
04/11/2023
Super tečaj koji je dobro osmišljen, sa dovoljno teorije, prakse i domaćih zadaća. Moje iskustvo osobe koja nije baš bila puno zainteresirana za fotografiranje, pretvorilo me u osobu koja je jako zavoljela fotografiju, na čemu zahvaljujem Silviju. Tečaj preporučujem svima, posebno onima koji sumnjaju u svoje fotografske domete...
sanja karmelic
sanja karmelic
04/11/2023
Izvrstan tecaj pravog poznavatelja fotografije gosp. Silvija Volarica 😉 koji ne prestaje sa odradjenim zadnjim, sestim modulom, vec se nastavlja po potrebi i zeljama polaznika...😊 Teorija i praksa, domace zadace, foto setnje, foto izleti, druzenja....sve to ima svoju svrhu i u konacnici dovodi svaku osobu koja mozda nema iskustva ni znanja da se educira na tecaju i "zaroni" u taj divni svijet fotografiranja... Osobno sam naucila puno stvari, te sam po zavrsetku tecaja kupila i novi fotografski aparat...😀 Veselim se novim izazovima, kao i nastavku druzenja u Fotoklubu Silvija Volarica. I naravno, preporucujem tecaj svima koji vole fotografiju.🫠
Nena Gajsek
Nena Gajsek
07/10/2023
Volim fotografiju i izražavanje kroz nju! Na tečaju sam naučila nove stvari, na zabavan način i opuštenu atmosferu...Jedina zamjerka mi je..., vrijeme je samo "proletilo".... Svakako preporučam svima da upišu tečaj kod Silvija! Snježana
Marija Brekalo
Marija Brekalo
05/10/2023
Zanimljiv i sadrzajan tecaj, odlicna kombinacija teorije i prakse unutar sest modula. Pohvaljujem pristup svakom sudioniku tecaja te vrijeme i strpljenje za pregled zadataka odradenih kod kuce. Preporuke! 😊
Fotić
Za naučiti fotografirati dovoljan ti je mobitel, a ukoliko imaš profesionalan fotoaparat uzmeš i njega.
Opušteno
Bogata ponuda pića i grickalica uključena je u cijeni tečaja.
Između dolazaka
Nakon svakog modula dobiješ ideje za vježbu i imaš podršku oko toga tako da ti tečaj traje koliko god želiš uložiti vremena.
6 modula
Svi zajedno pokrivaju kompletno područje fotografije. Sve ćemo proći.
Osobnost
Tečaj je personaliziran. Ti nisi dio grupe, ti si Ti, jedinstvena osoba na ovom planetu! Posvetit ću ti se prema tvojim fotografskim interesima.
Fotoklub SV
Prisustvom tečaju fotografije postaješ besplatno prvih godinu dana član/ica fotokluba SV i tako konstantno učiš i napreduješ fotografski.

Što ćeš naučiti na tečaju?!

Nakon ovog tečaja fotografije znati ćeš snimiti kul fotke kakav god fotić da ti dođe u ruke. Slično kao što nakon autoškole znaš voziti svaki auto, samo malo pogledaš gdje su gumbići od dodatne opreme. 🙂

Ipak fotografiranje je puno više od upravljanja fotoaparatom. Ono bitno kod fotografije je kako promatrati, uviđati, razmišljati fotografski – to ti želim dati iz svog dugogodišnjeg profesionalnog iskustva, taj “začin” koji fotku čini boljom od obične i slučajne.

Moduli koje ćeš pohađati u sklopu tečaja:

1. MODUL  – OSNOVE BEZ KOJIH NE MOŽEMO
Bavimo se osnovama fotografije, aparatima, tehnikom, tehnologijom i kako sve to funkcionira i kako možeš iskoristiti najbolje fotić koji imaš (i mobitel je fotić).

2. MODUL – KOMPOZICIJA – KAKO DA FOTOGRAFIJA (SLIKA) ISPADNE BOLJE
Bavimo se gledanjem kroz objektiv, fotografskom (slikarskom) kompozicijom, idejama kako sliku učiniti zanimljivijom.

3. MODUL – OBRADA FOTOGRAFIJE
Učimo obradu fotografije, odnosno u žargonu bi rekli “fotošopiramo”. 

4. MODUL- PRODUKT FOTOGRAFIJA 
Fotografiramo predmete/stvari (neživo) sa ambijentalnom, kućnom (priručnom) i studijskom rasvjetom.

5. MODUL – PORTRET
Fotografiramo ljude.  Svi volimo dobro ispasti na fotki. Postoje pravila i trikovi kako se to može napraviti.

6. MODUL – DOKUMENTARNA FOTOGRAFIJA
Ovaj modul je 80% na otvorenom odnosno šećemo Zagrebom, dobijete zadatak (foto priču koju treba ispričati) i krećući se dogovorenom rutom fotografiramo

Studio / Učionica

Nakon što ispuniš prijavnicu, na email će ti stići ponuda za plaćanje, a po uplati tvoje mjesto je rezervirano i na email stiže račun i upute za dolazak na tečaj.

Ako ne dobiješ email od mene unutar 24 sata, kontaktiraj me telefonom jer to znači da je nešto otišlo u krivo kod mog ili kod tvog emaila.

Možeš me kontaktirati emailom i pozivom!

tecajfotografijesv@gmail.com

+385 98 98 28 468