AKO SE PITAš

Zašto tečaj fotografije -

Svi fotografiramo svaki dan. Nikad u povijesti kao sada. Fotoaparat (mobitel) nam je stalno u džepu. Doslovno stalno. Pa zašto ga ne upotrijebiti maksimalno?!

TEČAJ FOTOGRAFIJE Gradivo je podijeljeno u četiri cjeline (modula) i dođeš na dio koji te zanima. Ovaj četvrtak 07.07.2022. -u 18 sati je 1. MODUL -u 20 sati 4. MODUL. Upad je 250 kn. Bitno je samo najkasnije do 16 sati prijavit dolazak na silvije.v@gmail.com. Ako želiš prisustvovati svih pet modula u nizu cijena je 880 kn. Ako želiš primati obavjesti o tečaju, kad su novi dolasci i koje teme obrađujemo, pošalji email na silvije.v@gmail.com. 1. MODUL - bavimo se osnovama fotografije, aparatima, tehnikom, tehnologijom i kako sve to funkcionira tamo i kako možeš iskoristiti najbolje fotić koji imaš (i mobitel je fotić). Dobiješ odgovor koji fotić je za tebe najbolji. Odmah fotkamo na primjerima u živo. Možeš postavljati pitanja koja te muče u vezi fotkanja. Saznati ćeš neke super kul trikove. 2. MODUL - bavimo se gledanjem kroz objektiv, nekim nepisanim pravilima koja treba znati, fotografskom (slikarskom) kompozicijom, idejama kako sliku učiniti zanimljivijom, što izbjegavati, kako doći do ideje za dobru fotku, zašto prizor u živo djeluje bolje od fotke i kako to dočarati fotkom i naravno još kratica i trikova uz fotkanje u živo na primjerima. 3. MODUL - bavimo se vrstama svjetala, kako ih koristiti i kada i radimo obradu fotografije u žargonu bi rekli "fotošopiramo". Snimljenu fotografiju želimo dodatno poboljšati. 4. MODUL - fotografiramo portrete. Učimo kako opustiti osobu koju fotkamo i izvući prirodnost. kako namjestiti svjetlo da koža ispadne lijepo. Kako promatrati oblike lica i tijela. Kako odabrati kut i poziciju. Svi volimo dobro ispasti na fotki. Postoje pravila, ideje i trikovi kako se to može napraviti. 5. MODUL - FOTO PRIČA. Odlazimo na teren, odabiremo temu i zadatke i uz vođenu pomoć krećući se dogovorenom rutom radimo najatraktivnije fotografije i slažemo ih u cjelinu, pričamo priču fotkama. FOTO KLUB Prisustvovanjem tečaju, već samo jednim dolaskom, postaješ članom/icom Fotokluba OX i dodatno učiš uz besplatne online savjete, a također učiš od drugih članova i imaš mogućnost besplatno prisustvovanja foto izletima. Dodatne informacije o tečaju možeš dobiti na web stranci tecajfotografije.com

Fotografirati nam je postalo važno kao nekoć znati pisati. Ovaj tečaj će ti osigurati jako dobru fotografsku pismenost.

Svakodnevno komuniciramo fotografijom. Fotografiramo i šaljemo te fotografije porukama, objavljujemo na društvenim mrežama, blogovima, web stranicama, plakatima… 

Fotografije koristimo za promociju svojih proizvoda i usluga, kao i za predstavljanje sebe javnosti privatno i poslovno. U današnjem vremenu komuniciramo više fotografijom nego riječima odnosno tekstom i zato je fotografska pismenost izrazito vrijedna.

Usmjeriti kameru i okinuti fotografiju ne znači znati fotografirati. Rezultat takvog fotografiranja je slučajan. Nekad ispadne loša fotografija, nekad ispadne prosječna, a samo jako rijetko ti se posreći pa dobiješ atraktivnu fotografiju. Tečaj fotografije služi tome da naučiš fotografirati tako da ti svaka fotografija bude atraktivna. To nema nikakve veze sa srećom niti urođenim talentom već sa znanjem fotografiranja.

1

Individualan pristup

Biti ćeš doživljen/a

Grupa je mala, tako da je tečaj gotovo pa personaliziran. Maksimalan broj polaznika u grupi je 8. Posvetim se svakom polazniku prema njegovim fotografskim interesima.

2

pet dolazaka po dva sata

OPTIMALAN TEČAJ

Tečaj fotografije se sastoji od 5 modula. Kreće od osnova fotografije i proteže se sve do naprednog fotografiranja, a uključuje i obradu fotografije i sve to u kratkom vremenu stoga je brz, zanimljiv i efikasan. 

3

vježbe za doma

VIŠE ZA MANJU CIJENU

Saevuli diam habitu et quidem quae. Capere ac discursus ea velit harum daequt orci adversitates.

ISKUSTVA POLAZNIKA

Što oni kažu

Testimonials

quote-dark-2.png

Lacus per esse me clementiae commodum est ab ad S multaque te cras dis possujnus enim ut Sunt Neque Vestra.

team04-1.jpg

Jack Stevenson

- Newelle co -

quote-dark-2.png

Lacus per esse me clementiae commodum est ab ad S multaque te cras dis possujnus enim ut Sunt Neque Vestra. Reddite ante triduo at regiae quas eros.

Eundrm ab competens ad illud harum.

team06-1.jpg

Jack Stevenson

- Newelle co -

quote-dark-2.png

Lacus per esse me clementiae commodum est ab ad S multaque te cras dis possujnus enim ut Sunt Neque Vestra. Reddite ante triduo at regiae quas eros.

Eundrm ab competens ad illud harum.

team05-1.jpg

Jack Stevenson

- Newelle co -